Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Ατλάντα στις ασκήσεις εδάφους Ιωάννης Μελισσανίδης μίλησε για το bullying που έχει δεχθεί λόγω της σεξουαλικότητάς του αλλά και για τη σχέση του με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, που πέθανε νικημένος από σπάνια μορφή καρκίνου στις 14 Οκτωβρίου. «Στην αισχρή επίθεση που δέχτηκα το 2016 όταν μίλησα ανοιχτά για την σεξουαλικότητά μου από κάποιους συναδέλφους σας, ήταν από τους ελάχιστους που με στήριξαν» είπε για τον αθλητή του τάε κβο ντό.

Διαβάστε ακόμη: Άννα Κορακάκη: Με υποδέχθηκαν πέντε άτομα – Αν επιστρέψω με μετάλλιο από τους Ολυμπιακούς θα σπρώχνονται

Έκανε ειδική μνεία στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη. Όπως είπε: «Με τον Αλέξανδρο ήμασταν φίλοι και ως φίλος αλλά και ως συναθλητής οφείλεις να βοηθήσεις. Ο Αλέξανδρος στο Σίδνεϋ είχε σπάσει το πόδι του, είχε διαλυθεί. Εννοείται σαν συναθλητής θα πήγαινα να του σταθώ και να τον βοηθήσω.  Αυτό που θα πως εγώ όμως, είναι ότι ο Αλέξανδρος στη δική μου αισχρή επίθεση που δέχτηκα το 2016 όταν μίλησα ανοιχτά για την σεξουαλικότητά μου από κάποιους συναδέλφους σας, ήταν από τους ελάχιστους που με στήριξαν, ήρθε κοντά μου, μιλήσαμε, μου είπε μη μασάς, όπως το ίδιο έκανε και ο Ντέμης Νικολαΐδη. Εγώ εκπέμπω έναν χαρακτήρα που δείχνω ότι δεν χρειάζομαι βοήθεια, αυτοί που ήταν να το πουν μου το είπαν» κατέληξε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA