Ο Παναθηναϊκός «κόλλησε» από τη δεύτερη περίοδο στον αμυντικό... βάλτο της Φενερμπαχτσέ, συμπληρώνοντας στην Πόλη την έκτη ήττα του σε οκτώ αγωνιστικές στη Euroleague. Οι «πράσινοι» έπεσαν με το βαρύ 107-77 απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, η οποία συνεχίζει να οδηγεί το... τρένο της κατάταξης με ρεκόρ 7-1.
Δίχως τρίποντο (6/25), τραγική άμυνα και χαμένες τις μάχες των ριμπάουντ και της δημιουργίας, το «τριφύλλι» δεν είχε... τύχη στην Πόλη και μετά από μία σεμιναριακή πρώτη περίοδο... κατέρρευσε και παραδόθηκε στις... ορέξεις της τουρκικής ομάδας. Κορυφαίος των νικητών ο Σκότι Γουίλμπεκιν με 19 πόντους, ενώ ο Νικ Καλάθης άγγιξε το νταμπλ νταμπλ με 9 πόντους και 7 ασίστ. Από τον Παναθηναϊκό, που έχασε λίγο πριν το ημίχρονο τον Μάριους Γκριγκόνις με ενοχλήσεις στη μέση, προσπάθησε ο Ντουέιν Μπέικον με 20 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 22-25, 55-40, 78-55, 107-77
Διαιτητές: Ράντοβιτς, Ντιφαλά, Κόρτες
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.