Μενού
hawks
Ο Bob Rathbun, η φωνή των Hawks | Twitter
  • Α-
  • Α+

Σοκαρισμένο το αμερικανικό κοινό παρακολουθούσε την παρουσίαση των ομάδων των Χοκς και των Θάντερ όταν η «φωνή» της ομάδας από την Ατλάντα, ο Bob Rathbun υπέστη επιληπτική κρίση! Η ανησυχητική σκηνή έλαβε χώρα λίγο πριν από την αναμέτρηση του State Farm Arena. Ο Rathbun, ο οποίος μεταδίδει τους αγώνες στην Ατλάντα εδώ και 26 χρόνια, σωριάστηκε στην καρέκλα του κατά τη διάρκεια της live σύνδεσης πριν τον αγώνα. Καθισμένος δίπλα στον θρύλο του ΝΒΑ, Ντομινίκ Ουίλκινς, μιλούσαν για το νέο φαινόμενο των Θάντερ, τον Josh Giddey.

Ο Ουίλκινς, αγνοώντας τι συνέβαινε ακριβώς δίπλα του, συνέχισε να μιλάει μέχρι που ο σκηνοθέτης έκοψε τη σύνδεση. Η Bally Sports, ο εργοδότης του Bob Rathbun από το 1996, έκανε δήλωση για το περιστατικό: «Πριν από τον αποψινό αγώνα ενάντια στους Oklahoma City Thunder, ο εκφωνητής Bob Rathbun έχασε για λίγο τις αισθήσεις του στο γήπεδο. Οι διασώστες επί τόπου αντιμετώπισαν γρήγορα το περιστατικό με τον τον Rathbun να έχει υποστεί αφυδάτωση. Είναι σταθερός, ανταποκρίνεται και διακομίζεται στο Emory Midtown για περαιτέρω αξιολόγηση».

Ευτυχώς, μετά την τρομακτική σκηνή, φαίνεται ότι το συμβάν αντιμετωπίστηκε με επιτυχία κι ο Rathbun δεν είδε τους αγαπημένους του Χοκς να ηττώνται από την Οκλαχόμα.

Δείτε το βίντεο