Μενού
argentini
Οι Αργεντινοί διεθνείς | Ap Photos
  • Α-
  • Α+

Για κλάσματα του δευτερολέπτου γλίτωσαν από σοβαρό τραυματισμό ή ακόμα και χειρότερες καταστάσεις ο Μέσι, ο Οταμέντι, ο Ντι Μαρία, ο Ντε Πολ κι ο Παρέδες. Κατά τη διάρκεια της περιφοράς του τροπαίου του παγκοσμίου κυπέλλου στους δρόμους του Μπουένος Αϊρες, το λεωφορείο που μετέφερε τους Αργεντινούς διεθνείς πέρασε από ένα σημείο που δεν είχε προβλεφθεί ότι εγκυμονούσε κινδύνους. Το ανοιχτό λεωφορείο, στο οποίο κάθονταν στο πίσω μέρος του οι προαναφερθέντες, πέρασε κάτω από ηλεκτροφόρο καλώδιο, το οποίο αντιλήφθηκαν την τελευταία στιγμή κι έσκυψαν για να το αποφύγουν. Κάποιοι το ακούμπησαν μάλιστα, ενώ ο Παρέδες το αντιλήφθηκε τελευταίος, αλλά ευτυχώς την... πλήρωσε μόνο το καπέλο του, που του έφυγε ύστερα από την επαφή με το καλώδιο.

Επίσης σκηνή τρόμου επικράτησε και στον Οβελίσκο, όταν Αργεντινός οπαδός σκαρφάλωσε και κρεμάστηκε στην άκρη σε ύψος 67 μέτρων για αρκετή ώρα, πριν αποχωρήσει. Παράλληλα, κάποιοι πήδηξαν από γέφυρα για να μπουν στο πούλμαν της ομάδας, με έναν εξ αυτών να πέφτει άτσαλα και να γκρεμίζεται στο οδόστρωμα από μεγάλος ύψος.

Δυστυχώς, στους πανηγυρισμούς δεν έλειψαν τα επεισόδια, οι καταστροφές, ενώ υπήρξε κι ένας θάνατος, ενώ ένα 5χρονο παιδί έχει πέσει σε κώμα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA