Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχώρησε με τραυματισμό στον δεξί καρπό, η μαγνητική του βγήκε καθαρή, όμως η συμμετοχή του στο All Star Game είναι αμφίβολη - Συνέχισε το νικηφόρο σερί το Μιλγουόκι που επικράτησε 112-100 των Μπουλς στο Σικάγο.
Ο Greek Freak ξεκίνησε ιδανικά το ματς. Με τρεις ασίστ σε διάστημα 9 λεπτών έγινε ο κορυφαίος πασέρ στην ιστορία των Μιλγουόκι Μπακς (ξεπέρασε τον Πόλ Πρέσεϊ με 3.274 τελικές πάσες) όμως δεν κατάφερε να χαρεί το νέο επίτευγμά του. Σε μία προσπάθεια για άμυνα γύρισε τον καρπό του και αποχώρησε από την αναμέτρηση. Ωστόσο, οι εναπομείναντες Μπακς (ήταν ήδη εκτός οι Κόνατον, Μίντλετον, Κράουντερ) κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στο σερί, επικρατώντας των Μπουλς (εκτός ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν) στο Σικάγο με 112-100.
Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μπρουκ Λόπεζ με 33 πόντους, ενώ ακολούθησε ο Τζεβόν Κάρτερ με 22 πόντους και ο Τζρου Χόλιντεϊ με 15 πόντους και 9 ασίστ. Για τους Μπουλς που μετρούν έξι σερί ήττες, ο Νίκολα Βούτσεβιτς είχε 22 πόντους και 16 ριμπάουντ, ενώ ο ο Ζακ ΛαΒίν πρόσθεσε 18 πόντους.
Πλέον, οι Μπακς μετρούν 12 σερί νίκες και μείωσαν ξανά τη διαφορά από τους Μπόστον Σέλτικς στη μία νίκη (42-17 έναντι 41-17) με την αγωνιστική δράση να διακόπτεται λόγω του All Star Game.
- Πύρινος εφιάλτης σε Γαλλία και Ισπανία: Δραματική η κατάσταση στο Μπορντό – Στην Άβιλα τα ελληνικά αεροσκάφη
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Πανσέληνος Ιουλίου: Πότε θα δούμε στον ουρανό το «Φεγγάρι του Ελαφιού»
- Axios: Το πρόσωπο που έπεισε τον Τραμπ να για τον τερματισμό των βομβαρδισμών στο Ορμούζ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.