Ολοκληρώθηκαν σήμερα, Δευτέρα (27/2) οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου και αναμετρήθηκε με τη Λετονία στη Ρίγα. Ο αγώνας είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς τόσο η Εθνική Ομάδα, μετά και την επική νίκη με ανατροπή που σημείωσε την περασμένη Παρασκευή (24/2) απέναντι στη Σερβία, όσο και η Λετονία είχαν εξασφαλίσει το «χρυσό εισιτήριο» για τους ομίλους του Μουντομπάσκετ. Η εθνική ομάδα, σε μία φιλότιμη προσπάθεια που κατέβαλε στη Ρίγα, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και ηττήθηκε με 67-57.
Η πρώτη περίοδος τελείωσε με χαμηλό σκορ, μόλις 18-8 υπέρ της Λετονίας, καθώς η αστοχία της Εθνικής Ομάδας πίσω από τη γραμμή του τριπόντου την άφησε από νωρίς στο σκορ. Η Εθνική έδειξε «μομέντουμ» στη δεύτερη περίοδο και με μία τρομερή εμφάνιση κατάφερε να μειώσει στον πόντο τη συνολική διαφορά (33-32), προβάδισμα, που εξασφάλισε η Λετονία, παρά το τρομερό τρίποντο από τον Χουγκάζ. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Λετονία μπήκε πιο δυναμικά με αποτέλεσμα να πάρει και το προβάδισμα στην τρίτη περίοδο με 52-41 και να κλείσει τον αγώνα στο +10 και με τελικό σκορ 67-57.
Τα δεκάλεπτα: 18-8, 33-32, 52-41 και 67-57.
Οι επόμενοι αγώνες των δύο ομάδων: Ραντεβού στο Παγκόσμιο Κύπελλο!
- Φόβοι για serial killer στη Θεσσαλονίκη: Την εμπλοκή του 52χρονου και στη δεύτερη νεκρή εξετάζουν οι αρχές
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Φάνης Λαμπρόπουλος: Τα πρώτα σχόλια για την αποχώρηση της Ελένης Βουλγαράκη - «Δεν ήταν εύκολο»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.