Ο... ιπτάμενος Μίλτος Τεντόγλου επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και κατέκτησε το τρίτο σερί χρυσό μετάλλιο σε ευρωπαϊκό κλειστού στίβου. Μετά το 2019 και το 2021, ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στην Κωνσταντινούπολη με καλύτερη επίδοση στον τελικό του μήκους στα 8,30μ., από την πρώτη του προσπάθεια.
Ο Γρεβενιώτης άλτης... έκοψε τα πόδια των αντιπάλων του μπαίνοντας από νωρίς δυναμικά στον αγώνα. Στο δεύτερο άλμα του έκανε 8,16μ., το τρίτο ήταν άκυρο, στο τέταρτο έφτασε στα 8,05μ. και στο πέμπτο 8,07μ. Στο έκτο, έχοντας ήδη εξασφαλίσει το χρυσό, πήδηξε 8,29μ., ενώ από τα μεγάφωνα έπαιζε συρτάκι.
- Μουρατίδης για Μαζωνάκη: «Τα τελευταία 30 χρόνια, δεν ήταν καλά και το έκρυβαν όλοι»
- Γκιζέλα Ντάλι: Η πορεία της Ελληνίδας Μπριζίτ Μπαρντό από την κωμωδία στις ερωτικές ταινίες
- Μαζωνάκης: Κανείς από το προσωπικό του ιατρείου δεν τον συνόδευσε στο νοσοκομείο - Τον έβγαλαν με καρέκλα
- «Νύχια τυραννόσαυρου, βλεφαρίδα τέντα»: Η Λατινοπούλου ζητά την επιστροφή της ποδιάς στα σχολεία
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.