Μενού
Βέρμπιτς Vs Τσαρένκο
Βέρμπιτς Vs Τσαρένκο
  • Α-
  • Α+

Μια υπόθεση που θυμίζει «Βράνιες - Καρλέουσα», αλλά πολύ σοβαρότερη μιας και υπάρχει στη μέση ένα παιδί 18 μηνών, εκτυλίσσεται από την Κυριακή το βράδυ. Η Ουκρανή influencer, Αλβίνα Τσαρένκο, αρνήθηκε να δώσει το παιδί στον πατέρα και πρώην σύντροφό της, Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, εν ενεργεία ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, όπως όριζε η προσωρινή διαταγή επιμέλειας. 

Το αποτέλεσμα ήταν να προσαχθεί μέσω αυτοφώρου στο αστυνομικού τμήμα Γλυφάδας για την άρνησή της, ενώ στη συνέχεια προσήχθη και ο ποδοσφαιριστής ύστερα από μήνυση που έκανε η ίδια, υποστηρίζοντας πως είναι ακατάλληλος για συνεπιμιλητής του παιδιού τους. Τελικά, και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι, αλλά το «δράμα» συνεχίζεται στα δικαστήρια. Το Reader αναζήτησε τους δικηγόρους και των δύο πλευρών και προσπάθησε να ξετυλίξει το κουβάρι.  Ολα ξεκινούν από την άρνηση της Τσαρένκο να επιτρέψει στον Βέρμπιτς να βλέπει το παιδί, με αποτέλεσμα να κατατεθεί αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα. Ο ποδοσφαιριστής ζητά την επιμέλεια του παιδιού, καθώς σύμφωνα με την μήνυση που κατέθεσε στην πρώην σύντροφό του, αυτή «εργάζεται ως πόρνη και είναι χρήστης ναρκωτικών». Στη μήνυση του κάνει λόγο για: 

  • Απόπειρα εκβιασμού κατ' εξακολούθηση 
  • Απόπειρα βίας κατ' εξακολούθηση 
  • Απειλές κατ΄εξακολούθηση 
  • Πλαστογράφηση 
  • Παραβίαση προσωπικών δεδομένων 
  • Συκοφαντική δυσφήμιση 
  • Αγορά, κατοχή, μεταφορά και χρήση ναρκωτικών 

«Υπέρ του Βέρμπιτς καταθέτουν δύο νταντάδες που πρόσεχαν το παιδί όσο ήταν ζευγάρι, οι οποίες υποστηρίζουν ότι πράγματι η σύντροφός του κάνει χρήση ναρκωτικών. «H δεύτερη νταντά τού εκμυστηρεύτηκε ότι η πρώην του επισκέπτεται έμπορο ναρκωτικών», λέει στο Reader ο συνήγορος υπεράσπισης του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Αντώνης Τσενές. «Πρόκειται για αέρα κοπανιστό» ανταπαντά ο συνήγορος υπεράσπισης της influencer, Δημήτρης Βιδάκης. «Αν ισχύουν όλα αυτά, εδώ είμαστε να αποδειχτούν. Δεν πρόκειται να χάσει την επιμέλεια η πελάτης μου» εξηγεί. Όσον αφορά στην πορνεία, η πλευρά του ποδοσφαιριστή υποστηρίζει ότι η Τσαρένκο βγάζει χρήματα από πορνογραφικά σάιτ της χώρας της, ενώ ο κ. Βιδάκης υποστηρίζει πως είναι απλά influencer με «τολμηρό υλικό». 

Οι «κακές παρέες» και των δυο και οι κατηγορίες μέσω Instagram

Η Αλίνα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, υποστηρίζει πως οι «κακές παρέες» του πρώην συντρόφου της αποτελούν την αιτία για να μην δώσει το παιδί στον σύντροφό της. Προς υπεράσπισή της, την Κυριακή, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, στο οποίο φαίνεται ο ποδοσφαιριστής να διασκεδάζει με τρανς άτομα, αφήνοντας να εννοηθούν διάφορα για τη σεξουαλική του ταυτότητα. Λίγες ώρες αργότερα ο εξτρέμ του Παναθηναϊκού, θέλοντας από την πλευρά του να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, απάντησε με δική του ανάρτηση, ότι είναι στρέιτ, ενώ χαρακτήρισε παράλληλα την Αλβίνα Τσαρένκο μέχρι και «παθολογική ψεύτρα».

«Zητώ συγγνώμη που σας ενοχλώ με την Αλβίνα Τσαρένκο, αλλά νιώθω πως πρέπει να το κάνω, καθώς όλα αυτά τα ψέματα που αναφέρει σχετικά με την προσωπική μου ζωή, έρχονται από αυτήν σε μια προσπάθεια για να επηρεάσει την ελληνική δικαιοσύνη, μιας και εκκρεμεί η δικαστική απόφαση σχετικά με το παιδί. Παρόλο που δε νοιάζει κανέναν, απλά για να το αναφέρω, είμαι στρέιτ. Δεν είχα ποτέ ερωτική ζωή με άντρα ή τρανς. Η Αλβίνα πείραξε τις φωτογραφίες της πρώην κοπέλας μου, Λίλι και τώρα αναφέρει ότι πήγα στο κλαμπ με δύο τρανς! Αυτή τη φορά, ήταν η ξαδέρφη μου Jerneja και η φίλη της η Κάτια, από την Σλοβενία. Αν το θέμα στη μέση δεν ήταν το παιδί μου, θα το έπαιρνα από τη μεριά της, σαν μια χαμηλού κόστους κωμωδία. Η Αλβίνα διώκεται από μένα για αρκετές προσβολές και ψεύδη, ενώ η δυσφήμιση προς το πρόσωπό μου είναι ένα είδος εκδίκησης. Η Αλβίνα είναι μια παθολογική ψεύτρα!», αναφέρει. 

verbits

Γιατί δεν του δίνει το παιδί η Τσαρένκο

«Ψάχνει κάθε φορά κάτι για να μην του δίνει το παιδί» λέει στο Reader ο κ. Τσενές. «Εκείνη ήρθε από την Ουκρανία για να μεγαλώσει το παιδί της δίπλα στον πατέρα της, αν και είχαν χωρίσει. Και πολύ καλά έκανε!  Ο πελάτης μου της είπε "θα σου δίνω όσα χρήματα θες αρκεί να μην με εκβιάζεις". Αυτό δεν τηρήθηκε, με αποτέλεσμα να ζητά κι άλλα χρήματα, αλλά να μην του επιτρέπει να βλέπει το παιδί του που το λατρεύει» συμπληρώνει ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή.  Ο κ. Βιδάκης, από την άλλη πλευρά, υποστηρίζει πως: «Η εντολέας μου ήρθε στην Ελλάδα με το ανήλικο παιδί της ως πρόσφυγας από την εμπόλεμη Ουκρανία, αποκλειστικά για να είναι κοντά στον πατέρα του, ο οποίος από τον Ιούλιο μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό. Όλα αυτά που φέρεται να προσάπτει κατά του Βέρμπιτς, έχουν ως αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον και την προστασία του ανηλίκου παιδιού».

 

Όσον αφορά στην ψυχολογία του ποδοσφαιριστή, αυτή φαίνεται πως είναι πεσμένη όλους αυτούς τους μήνες, σύμφωνα με τον δικηγόρο του. «Τουλάχιστον τον εμψυχώνουν οι συμπαίκτες του. Τον στηρίζουν. Χτες στο τμήμα τον πήραν όλοι τηλέφωνο. Ακόμα και μερικοί παίκτες που τώρα παίζουν σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό» αναφέρει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή.