Η ομάδα της Προοδευτικής και του Αιγάλεω αναμετρώνται σήμερα Κυριακή (19/3) για τη Super League 2, αλλά λίγη ώρα πριν την έναρξη του ματς σημειώθηκαν άγρια επεισόδια, μεταξύ οπαδών. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, οπαδοί του Ιωνικού είχαν στήσει ενέδρα σε αυτούς της Προοδευτικής, οι οποίοι διέσχιζαν τη Γρηγορίου Λαμπράκη προκειμένου να βρεθούν στο γήπεδο του Σχιστού για το ματς των «βυσσινί» με το Αιγάλεω.
Ακολούθησαν άγριες συμπλοκές στην πλατεία Σπάθας, απέναντι από το γήπεδο της Νεάπολης στη Νίκαια. Υπήρξαν οδομαχίες με πέτρες, καδρόνια και φωτοβολίδες για αρκετά λεπτά, με την Αστυνομία να επεμβαίνει και να κάνει χρήση δακρυγόνων για να διαλύσει τις συρράξεις. Στα επεισόδια -που λίγο πριν τις 14:00 αποκλιμακώθηκαν- κάηκε ένα μηχανάκι, ενώ δημιουργήθηκαν μικρές εστίες φωτιάς σε κάποια δέντρα.
Τα αυτοκίνητα που έτυχε να περνούν από το σημείο προσπαθούσαν να φύγουν, βγαίνοντας ακόμα και στο αντίθετο ρεύμα της κυκλοφορίας.
- Η σκιά του ΟΠΕΚΕΠΕ βαραίνει την κυβέρνηση που σκέφτεται ανασχηματισμό: Τα ονόματα στη δικογραφία
- Προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων λόγω της κακοκαιρίας Erminio - Ποια θα γίνουν και ποια όχι
- Καταπέλτης ο Λαζόπουλος κατά Μάνεση: «Η αθλιότητα είναι αθλιότητα, δεν έχει χρώμα χιούμορ»
- Ο «βασιλιάς των Τσιγγάνων» Μανώλης Αγγελόπουλος και η «κατάρα» της μάνας του
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.