Μενού
tsitsipas-petalas-1
Στέφανος Τσιτσιπάς - Θεοδώρα Πεταλάς | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς φαίνεται χώρισε από τη σύντροφό του, Θεοδώρα Πεταλάς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στο «Πρωινό Μας», ο κορυφαίος τενίστας και η νεαρή γαλαζοαίματη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ύστερα από 3,5 χρόνια σχέσης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, για τον χωρισμό τους έπαιξε ρόλο η απόσταση αλλά και τα πολλά ταξίδια του Στέφανου Τσιτσιπά για τους αγώνες τένις.

Η Θεοδώρα Πεταλάς είναι 28 ετών και έχει γεννηθεί στο Λονδίνο, από Γερμανίδα μητέρα και Ελληνα πατέρα και η οικογένειά της συνδέεται με δεσμούς αίματος με τον βασιλικό οίκο της Ολλανδίας. Η 28χρονη ήταν παρανυφάκι στον γάμο του πρίγκιπα της Ολλανδίας, Willem-Alexander, σε μια τελετή που είχε πραγματοποιηθεί στις 24 Απριλίου 2004, όταν εκείνη ήταν 9 ετών, στην ολλανδική πόλη Delft.

Η πρώην σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά σπούδασε Project Management and Technology στη Νέα Υόρκη, όπου και μεγάλωσε, ενώ έγινε για πρώτη φορά viral το 2021 με το ιδιαίτερο μήνυμα που της αφιέρωσε ο αγαπημένος της, μετά τη νίκη του σε αγώνα.

tsitsipas-petalas
Στέφανος Τσιτσιπάς - Θεοδώρα Πεταλάς | NDP

«Γνωριζόμαστε μέσω οικογενειακών φίλων. Πρωτοσυναντηθήκαμε στη Νέα Υόρκη και μου άρεσε πολύ ως κοπέλα, αλλά ήμουν ντροπαλός τότε και δεν εξέφρασα τα συναισθήματά μου. Πριν από δύο χρόνια, όμως, πάλι στη Νέα Υόρκη, της ζήτησα να βγούμε ραντεβού να πάμε στο Μπρούκλιν για φωτογραφίες και νομίζω ότι της άρεσε. Έβγαλα μερικές φωτογραφίες οι οποίες μέχρι και σήμερα είναι οι αγαπημένες μου. Είναι ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει πολύ, με έχει φέρει σε σοβαρή ισορροπία και τρέφω πολλά συναισθήματα για εκείνη», είχε δηλώσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τη σχέση του, σε συνέντευξή του στο Down Town.