Ενα πολύ κακό οκτάλεπτο ήταν αρκετό για να «σβήσει» την εξαιρετική εκκίνηση του Παναθηναϊκού, με την Μπαρτσελόνα να σημειώνει την ανατροπή και να φτάνει άνετα στο «διπλό» στο ΟΑΚΑ, βελτιώνοντας το ρεκόρ της στην Euroleague σε 20-10 (3η θέση). Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν 88-74 από τους «μπλαουγκράνα», για την 30ή αγωνιστική της διοργάνωσης, βλέποντας το ρεκόρ τους να υποχωρεί σε 10-20.
Το «τριφύλλι» δέχθηκε ένα αδικαιολόγητο επιμέρους σκορ 4-22 και από το 23-12 στο 7΄ βρέθηκε στο 15΄ στο -7 (27-34), μπαίνοντας σε θέση... κυνηγού μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.
Τα δεκάλεπτα: 25-22, 36-43, 60-68, 74-88
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λάτισεβς, Νέντοβιτς, Καρντούμ
Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Χρήστος Σερέλης): Π. Καλαϊτζάκης, Γουόλτερς, Λι 6 (1), Παπαγιάννης 19 (2), Μποχωρίδης 5 (1), Γουίλιαμς 9 (1), Αγραβάνης 2, Τόμας 11 (2), Γκριγκόνις 13 (1), Μαντζούκας 5, Γκουντάιτις 4.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Σαρούνας Γιασικεβίτσιους): Ντα Σίλβα, Σανλί, Βέσελι 7, Κάλινιτς 6, Σατοράνσκι 8, Λαπροβίτολα 2, Αμπρίνες 8 (2), Χίγκινς 9 (1), Τόμπι 16 (4), Γιοκουμπάιτις 6 (1), Μίροτιτς 26 (4).
- Το παρεκκλήσι στο κέντρο της Αθήνας που ήταν μπαρουταποθήκη για τους αγωνιστές του 1821
- «Αυτό είναι από τον Γιώργο»: Μια πανέμορφη ιστορία για τον Γιώργο Μαζωνάκη
- Αυτή είναι η πιο ακριβή γειτονιά στον κόσμο: Διαμερίσματα εκατομμυρίων με θέα Μεσόγειο
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τραγούδι που δεν πρόλαβε να ηχογραφήσει
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.