Μενού
messi
Λιονέλ Μέσι | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα έχουν πολλές διαφορές, οι οποίες δεν περιορίζονται αποκλειστικά στα ποδοσφαιρικά, καθώς πρόκειται για δύο ομάδες με εντελώς διαφορετικό πολιτικό υπόβαθρο. Το παρατσούκλι της Ρεάλ ως «βασίλισσας» αποδεικνύει, πέρα από τις επιτυχίες στο εγχώριο και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ότι αποτελεί το «παιδί» της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας σε αντίθεση με την Μπαρτσελόνα η οποία και δεν ήθελε πολλά, πολλά με τους βασιλείς. Ωστόσο, η Βαρκελώνη -παρόλο που το αρνείται- έχει τον δικό της «βασιλιά» ο οποίος σύνδεσε το όνομά του με το ποδόσφαιρο της Μπαρτσελόνα. Ο λόγος, φυσικά, για τον Αργεντίνο σούπερ σταρ, Λιονέλ Μέσι ο οποίος βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες ολοένα και περισσότερες είναι οι φημολογίες για την επιστροφή του «μάγου» στην αγαπημένου του ομάδα. Τις φήμες αυτές τις «πυροδότησε» ο δημοσιογράφος από την Αργεντινή, Ράφα Γιούστε, ο οποίος ομολόγησε πως οι Μπλαουγκράνα έχουν επικοινωνήσει με τον 35χρονο, αλλά και την υπόσχεση του Λαπόρτα να κάνει τα πάντα για να γυρίσει ο Pulga «σπίτι» του. Την ίδια ώρα, μία άλλη δημοσιογράφος από την ίδια χώρα, η Βέρο Μπρουνάτι έδωσε ακόμα μια αχτίδα ελπίδας στους φίλους της Μπάρτσα.

Κι αυτό διότι αποκάλυψε πως ο Λέο είχε επικοινωνία με τον υπεύθυνο του οικονομικού τμήματος του συλλόγου και συμφώνησε σε μισθό της τάξης των 10 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο, ποσό το οποίο θα μπορούσε να διαθέσει η Μπαρτσελόνα χωρίς προβλήματα. Οπως και να έχει βέβαια, το συγκεκριμένο σίριαλ δείχνει να έχει αρκετά... επεισόδια ακόμα.