Το θέμα της παραχώρησης του ΟΑΚΑ από την Πολιτεία στον Παναθηναϊκό φαίνεται ότι οδεύει προς οριστική λύση, καθώς οι δύο πλευρές έχουν συζητήσει τα ζητήματα που προκαλούσαν την καθυστέρηση και βρίσκονται κοντά σε οριστική συμφωνία! Η κυβέρνηση, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Gazzetta, φαίνεται αποφασισμένη να προχωρήσει άμεσα, τηρώντας τη διάταξη που ψήφισε και οι υπογραφές αναμένονται μετά το Πάσχα!
Αν και η συμφωνία ανάμεσα στο Υφυπουργείο Αθλητισμού και τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να παραχωρηθεί στην «πράσινη» ΚΑΕ το ΟΑΚΑ για 49 χρόνια, είχε ανακοινωθεί πριν από περίπου έναν χρόνο, στο πλαίσιο της συνολικής αναβάθμισης και αξιοποίησης του Σταδίου, είχαν προκύψει κάποια ζητήματα που είχαν προκαλέσει καθυστερήσεις, καθώς και τριβές ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Οι τόνοι ανέβηκαν αρκετές φορές, οι καθυστερήσεις συνεχίστηκαν λόγω κάποιων λεπτομερειών, ωστόσο όλα τελικά φαίνεται πως έχουν πάρει τον δρόμο τους. Με τις πρωτοβουλίες των τελευταίων ωρών, ο Παναθηναϊκός και η κυβέρνηση συζήτησαν τα ζητήματα που είχαν προκύψει και όπως όλα δείχνουν, το θέμα βρίσκεται ένα βήμα από την οριστική, θετική του ολοκλήρωση!
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.