Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ χάρισε στην Ελλάδα το δεύτερο της μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης Ανδρών/Γυναικών, που διεξάγεται στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας. Μετά το ασημένιο του Γιώργου Κουγιουμτσίδη, σειρά πήρε το χρυσό του Κουρουγκλίεβ, ο οποίος στον σημερινό τελικό των 86κ. ελευθέρας πάλης επικράτησε με 3-1 του Μάιλς Ναζέμ Αμινέ από το Σαν Μαρίνο.
Συγκεκριμένα, ο 31χρονος πρωταθλητής αντιμετώπισε στον τελικό τον «χάλκινο» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020 και πρωταθλητή Ευρώπης του 2022, Μίλς Νάζεμ Αμίνε και με σκορ 3-1 κατάφερε να τον κερδίσει και έτσι να πάρει το πρώτο του μετάλλιο φορώντας το ελληνικό εθνόσημο. Μετά τη λήξη του αγώνα και τη νίκη του, ο Κουρουγκλίεβ φίλησε την ελληνική σημαία στη φανέλα του και προς τιμήν του θα ακουστεί ο Εθνικός μας ύμνος.
Μάλιστα ο τρομερός παλαιστής κατάφερε να μην χάσει ούτε έναν τεχνικό πόντο κατά τη διάρκεια όλων των αγώνων του στη διοργάνωση.
- Στέφανος Τραχανάς: «Η επιστήμη δεν με παρηγορεί απέναντι στο θάνατο»
- Duffy: Η τραγουδίστρια του Mercy εμφανίστηκε δημόσια 16 χρόνια μετά την απαγωγή και τον βιασμό της
- Λόπεζ: «Θα έκανα σεξ με οποιονδήποτε από τους ηθοποιούς της ταινίας True Romance»
- Σαντορίνη: Η «χρυσή» βιομηχανία των 2.000 γάμων και η ανατροπή με τους τουρίστες που εξαφανίστηκαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.