Ο Γάλλος διεθνής, Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος την τελευταία δεκαετία ταύτισε το όνομά του με τη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως θα ακολουθήσει τα βήματα του άλλοτε συμπαίκτη του, Κριστιάνο Ρονάλντο, και να μετακομίζει στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Χιλάλ.
Ειδικότερα, ο περσινός νικητής της Χρυσής Μπάλας μετά και τη «μαγική πορεία» που πραγματοποίησε με τους Μαδριλένους στο Champions League, το οποίο και κατέκτησε, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τις απολαβές του να φτάνουν τα 200 εκατομμύρια ευρώ το έτος.
Η πρωταθλήτρια Αλ Ιτιχάντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γάλλου σέντερ φορ με βίντεο με λεζάντα «Ο Μπενζεμά είναι εδώ. Ένας νέος τίγρης θα βρυχηθεί. Καλωσήρθες στην Ιτιχάντ» και πλέον απομένει η παρουσίαση του μπροστά στους οπαδούς. Θυμίζουμε πως αναμένεται να παρευρεθούν περίπου 65 χιλιάδες φίλαθλοι την πρώτη φορά που ο πολύπειρος επιθετικός θα φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.