Η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 του ΟΦΗ στην Opap Arena για την 4η αγωνιστική της league phase του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι «κιτρινόμαυροι» σημείωσαν το 4/4 στο Κύπελλο και περιμένουν την ολοκλήρωση της διαδικασίας της League Phase για να δει αν θα τερματίσει στην πρώτη τετράδα που δίνει και την απευθείας πρόκριση για τα προημιτελικά.
Το σκορ για την «Ένωση» άνοιξε ο Περέιρα στο 19ο λεπτό ενώ το τελικό 2-0 σημείωσε ο Ζοάο Μάριο με πλασέ στο 61'.
Τραυματίας αποχώρησε ο Οντουμπάτζο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με ένα μικροπρόβλημα φάνηκε πως αντικαταστάθηκε και ο Γκρούγιτς στο δεύτερο μέρος, ενώ ο 18χρονος Καραργύρης μπήκε αλλαγή πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του.
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.