Η κοινή πορεία της ΑΕΚ και του Μάρκο Νίκολιτς θα συνεχιστεί για αρκετά χρόνια, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Σέρβο τεχνικό για επέκταση της συνεργασίας τους έως το καλοκαίρι του 2029.
Το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Νίκολιτς με την «Ένωση» είχε διάρκεια έως το 2027, ωστόσο, εδώ και λίγες εβδομάδες οι δύο πλευρές είχαν ξεκινήσει τις συζητήσεις για να «δέσουν» το μέλλον τους για τα επόμενα χρόνια.
Με τον Σέρβο τεχνικό να εξαργυρώνει την εντυπωσιακή πρώτη σεζόν του στον πάγκο της ΑΕΚ, καθώς την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στους «8» του Conference League.
Οι επαφές που έγιναν οδήγησαν γρήγορα σε συμφωνία και μέσα στις επόμενες ημέρες ο Νίκολιτς θα υπογράψει το νέο συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, με αποδοχές που θα υπερβαίνουν τα 2 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση.
- Εβίτα Αγαΐτση: «Η καούκα ξυρίστηκε, παιδιά, είναι τρίχες» - Η μάχη της γνωστής ηθοποιού με τον καρκίνο
- «Μου γνώρισε τον σύζυγό μου»: 5 επώνυμες Ελληνίδες που τις έκαναν προξενιό
- Σοφία Βεργκάρα: Η συνάντηση με τον Αντώνη Ρέμο στη Μύκονο που τράβηξε τα βλέμματα
- Ιωάννα Τούνη: Η αμήχανη στιγμή που τη ρωτάνε για τη Ρία Ελληνίδου - Τι απάντησε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.