Αντίστροφη μέτρηση για το 73ο All Star Game του NBA, το οποίο θα διεξαχθεί φέτος στις 18 Φεβρουαρίου στην Ιντιανάπολις , με την ανακοίνωση των πεντάδων Δύσης και Ανατολής.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που ήταν πρώτος με 4.309.630 ψήφους θα είναι αρχηγός της Ανατολής και θα έχει συμπαίκτες του τους Ντέιμιαν Λίλαρντ, Ταϊρίς Χαλιμπέρτον, Τζέισον Τέιτουμ και Τζοέλ Εμπίντ.
Αρχηγός της ομάδας της Δύσης θα είναι ο Λεμπρόν Τζέημς, ο οποίος γίνεται ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που γίνεται All Star για 20η φορά, σπάζοντας το ρεκόρ που κατείχε ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ με 19 επιλογές.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά από το 2014, δεν θα ξεκινήσει βασικός ο Στεφ Κάρι.
Αναλυτικά οι πεντάδες:
Ανατολή
- Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μιλγουόκι Μπακς)
- Τζόελ Εμπίντ (Φιλαδέλφεια 76ερς)
- Τζέησον Τέιτουμ (Μπόστον Σέλτικς)
- Ταϊρίς Χαλιμπέρτον (Ιντιάνα Πέισερς)
- Ντάμιαν Λίλιαρντ (Μιλγουόκι Μπακς)
Δύση
- Λεμπρόν Τζέημς (Λ.Α. Λέικερς)
- Κέβιν Ντουράντ (Φοίνιξ Σανς)
- Νίκολα Γιόκιτς (Ντένβερ Νάγκετς)
- Λούκα Ντόντσιτς (Ντάλας Μάβερικς)
- Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ (Oκλαχόμα Θάντερ)
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.