Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα με 92-100 από την έδρα της Άλμπα Βερολίνου σε αναμέτρηση για την 33η αγωνιστική της Euroleague.
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα καρδιοχτύπησε παρότι έφτασε να προηγείται έως και 21 πόντους, ωστόσο οι Άλεκ Πίτερς (33 πόντοι) και Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος (22 πόντοι) το πήραν πάνω τους και σφράγισαν τη νίκη των Πειραιωτών στη Γερμανία.
Πλέον η 1η θέση στην κανονική περίοδο εξαρτάται από «ερυθρόλευκα» και μόνο χέρια καθώς η Φενέρ ηττήθηκε εντός έδρας με 75-83 από την Μπαρτσελόνα.
Αν και εφόσον ο Ολυμπιακός επικρατήσει της Μακάμπι την τελευταία αγωνιστική της regular season θα «κλειδώσει» την κορυφή χωρίς να νοιάζει τους Πειραιώτες το αποτέλεσμα στο ματς μεταξύ της Μπάγερν και της Φενέρμπαχτσε.
Τα δεκάλεπτα: 17-36, 46-61, 73-80, 92-100
- Το Όσκαρ του Ελία Καζάν το 1999 και ένας «κόμπος στο στομάχι»: Η βράβευση ενός καταδότη
- Κλέλια Ανδριολάτου: H εντυπωσιακή Old Hollywood εμφάνιση στο Όσκαρ πάρτι του Έλτον Τζον
- Ξύλο μέρα-μεσημέρι: Οδηγός του ΟΑΣΘ κατέβηκε από το λεωφορείο και πιάστηκε στα χέρια με οδηγό ΙΧ
- Πατέρας Κλεομένη: «Οι δολοφόνοι να μην ξαναδούν το φως του ήλιου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.