Ο Ανδρέας Τεττέη, το ποδοσφαιρικό «φαινόμενο» της Κηφισιάς, είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για τα FIFPRO Merit Awards 2025, με την ιδιότητα του Πρεσβευτή κατα του Ρατσισμού.
Την ανακοίνωση γνωστοποίησε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών - Ποδοσφαιριστριών ΠΣΑΠΠ.
Οι νικητές θα ανακοινωθούν στη Γενική Συνέλευση της FIFPRO, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Λισαβόνα, 18–20 Νοεμβρίου 2025.
ΠΣΑΠΠ: Αναλυτικά η ανακοίνωση για την υποψηφιότητα Τεττέη
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ αναφέρει: «Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, ανακοινώνουμε ότι ο Ανδρέας Τεττέη, Πρεσβευτής του ΠΣΑΠΠ κατά του ρατσισμού, είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για τα FIFPRO Merit Awards 2025, έναν θεσμό που τιμά ποδοσφαιριστές από όλο τον κόσμο, οι οποίοι αξιοποιούν τη δύναμη και τη φωνή τους για να δημιουργήσουν θετική αλλαγή πέρα από τις γραμμές του γηπέδου.
Τα βραβεία απονέμονται σε τρεις κατηγορίες:
Player Activism: Για δράσεις που προωθούν την κοινωνική αλλαγή.
Player Impact: Για πρωτοβουλίες που βελτιώνουν ουσιαστικά ζωές ανθρώπων.
Player Voice: Για τη χρήση της φωνής των παικτών, ώστε να εμπνεύσουν και να ευαισθητοποιήσουν.
Οι νικητές θα ανακοινωθούν στη Γενική Συνέλευση της FIFPRO, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Λισαβόνα, 18–20 Νοεμβρίου 2025.
Συγχαρητήρια Ανδρέα για την υποψηφιότητά σου και για το παράδειγμα που δίνεις. Τόσο ως αθλητής όσο και ως άνθρωπος!».
- Τζάστιν και Χέιλι Μπίμπερ: Στο Κρανίδι Αργολίδας για διακοπές το διάσημο ζευγάρι
- Γλυφάδα: Ο «ενδιάμεσος κρίκος» μεταξύ ισοβίτη και 30χρονου – Τι εντόπισαν οι αρχές στο σπίτι του
- Δολοφονία στη Σύρο: Τι υποστήριξε ο δράστης - «Δεν τα πιστεύω αυτά για το παιδί μου», λέει η μητέρα της διασώστριας
- Η χειρότερη δουλειά στο Χόλιγουντ είναι και η πιο ελκυστική
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.