Μενού
Antetokounmpo
Γιάννης Αντετοκούνμπο | AP Photo
  • Α-
  • Α+

Είναι προφανές πόσο όσο ασταμάτητος και αν δείχνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μόνος του δεν μπορεί να φέρει την... άνοιξη στο Μιλγουόκι. Οι Μπακς βρέθηκαν σε κακό βράδυ και ηττήθηκαν (100-112) στο Fiserv Forum από τους αξιόμαχους και σκληροτράχηλους Κλίβελαντ Καβαλίερς που δεν χαρίστηκαν στα «Ελάφια» όταν διαπίστωσαν πως μπορούν να κερδίσουν τον αγώνα.

Στο 31-14 έπεσαν τα Ελάφια (20-5 εντός και 11-9 εκτός έδρας), που πλέον πιέζονται όλο και περισσότερο από τους Φιλαντέλφια Σέβεντι Σίξερς. Επόμενος αντίπαλος των Μπακς οι Νιου Ορλίανς Πέλικανς, τα ξημερώματα της Κυριακής (28/1) στις 3 και πάλι εντός έδρας. Στο 27-16 ανέβηκαν οι Καβαλίερς (15-8 εντός και 12-8 εκτός έδρας), που συνεχίζουν να παίζουν χωρίς τον βασικό τους πόιντ γκαρντ και τον βασικό τους πάουερ φόργουορντ αλλά έδειξαν πως, ακόμα και έτσι, μπορούν να κάνουν τη ζημιά. 

Ντέιμιαν Λίλαρντ, Κρις Μίντλετον, Μπρουκ Λόπεζ διαγωνίστηκαν μεταξύ τους για το ποιος θα έχει τα περισσότερα... χαμένα σουτ και αυτό σε συνδυασμό με το ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αν και φιλότιμος δεν έκανε το καλύτερο του ματς έφερε την ήττα. Ο Greek Freak πέτυχε 22 πόντους με 9/13 δίποντα και 4/9 βολές. Είχε 10 ριμπάουντ, εννέα ασίστ, ένα κλέψιμο και ένα μπλοκ, ενώ υπέπεσε σε πέντε λάθη και πέντε φάουλ στα 35:47 που βρέθηκε μέσα στο παρκέ.

Τα δωδεκάλεπτα: 28-30, 57-54, 77-80, 100-112

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA