Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Αντώνης Παραγιός, σκορπώντας τη θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο Αντώνης Παραγιός υπήρξε αμυντικός στην «Ένωση» και το παρατσούκλι του ήταν «Λιονταράκι», λόγω του τρόπου με τον οποίο αγωνιζόταν. Υπήρξε, μάλιστα, ένας εκ των ποδοσφαιριστών της ομάδας που τιμήθηκε κατά τη εγκαίνια της «Opap Arena» τον Σεπτέμβριου του 2022.
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον θάνατό του
«Έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή ο Αντώνης Παραγιός, ο οποίος ήταν ο γηραιότερος από τους πρώην ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.
Είχε γεννηθεί το 1929 στην Κάρπαθο και εντάχθηκε στην ΑΕΚ το 1948, προερχόμενος από τον Ποσειδώνα Γλυφάδας. Αγωνίστηκε ως αμυντικός για σχεδόν μία δεκαετία, συμμετέχοντας σε τρεις κατακτήσεις Κυπέλλων Ελλάδας από την ΑΕΚ (1949, 1950, 1956), ενώ είχε δύο συμμετοχές στην Εθνική Ανδρών.
Ήταν ένας από τους πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που τιμήθηκαν στα εγκαίνια της OPAP ARENA στις 30 Σεπτεμβρίου 2022.
Η οικογένεια της ΑΕΚ τον αποχαιρετά με θλίψη και εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του».
Αντώνης Παραγιός: Ποιος ήταν
Ο Αντώνης Παραγιός ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία του το 1948 και έφτασε τις 125 συμμετοχές σε επίσημους αγώνες με την ΑΕΚ.
Το 1957 ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο τον ανάγκασε να τελειώσει πολύ νωρίς την καριέρα του, σε ηλικία 28 ετών. Έχει παίξει δύο φορές με την Εθνική Ελλάδος μεταξύ 1950 και 1951.
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.