Σε καθεστώς απόλυτης συναγερμού βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, καθώς η γρίπη Α «χτύπησε» μαζικά την ομάδα μόλις λίγες ημέρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Οκτώ παίκτες και τρία μέλη του τεχνικού επιτελείου έχουν διαγνωστεί θετικοί, δημιουργώντας σοβαρή αβεβαιότητα γύρω από τη διεξαγωγή της αναμέτρησης με το Μαρούσι για τη Stoiximan GBL.
Με το διαθέσιμο ρόστερ να αποδεκατίζεται, η αυριανή (27/12) αναμέτρηση βρίσκεται στον αέρα, ενώ σε περίπτωση αναβολής το παιχνίδι αναμένεται να μετατεθεί για τις 29 ή 30 Δεκεμβρίου.
Στο «πράσινο» στρατόπεδο, η προτεραιότητα είναι ξεκάθαρη: η προστασία της υγείας παικτών και προσωπικού. Οι εξελίξεις παρακολουθούνται στενά, καθώς το απρόοπτο υγειονομικό πλήγμα ανατρέπει τον αγωνιστικό σχεδιασμό και δημιουργεί έντονη ανησυχία ενόψει της κρίσιμης συνέχειας.
- Νέοι τριγμοί στη ΝΔ μετά και την απόφαση για τις υποκλοπές - «Αντάρτικο» από 5 βουλευτές
- Από gamer, επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ: Τι αποκαλύπτουν τα social media του 31χρονου δασκάλου
- Στη μάχη κατά του ΑΙ η Τέιλορ Σουίφτ – Κατοχυρώνει νομικά τη φωνή και την εμφάνισή της
- Ολυμπιακός - Μονακό, Βαλένθια - Παναθηναϊκός: Αρχίζουν τα πλέι οφ στην Euroleague
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.