Το Περιστέρι πάλεψε σκληρά απέναντι στην Τενερίφη, στον πρώτο ημιτελικό του Basketball Champions League στο Βελιγράδι, αλλά τελικά ηττήθηκε με σκορ 97-93, χάνοντας το ματς στις λεπτομέρειες και μετά από μία τεράστια προσπάθεια να «γυρίσει» το ματς.
Η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά είχε ως κορυφαίο, τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού Κάιλ Γκάι, που ήταν κυριολεκτικά ασταμάτητος με 34 πόντους και έξι τρίποντα.
Για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, μεγάλο ματς έκανε ο Πουλιανίτης που παραλίγο να πάρει «μόνος» του το ματς στο τέταρτο δεκάλεπτο με τα συνεχή του τρίποντα. Πρώτος σκόρερ ο Λονγκ με 16 πόντους.
Πλέον θα παίξει στον μικρό τελικό με τον ηττημένο του ζευγαριού Μούρθια - Μάλαγα.
Τα δεκάλεπτα: 19-23, 43-42, 66-60, 97-93
- Πύρινος εφιάλτης σε Γαλλία και Ισπανία: Δραματική η κατάσταση στο Μπορντό – Στην Άβιλα τα ελληνικά αεροσκάφη
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Πανσέληνος Ιουλίου: Πότε θα δούμε στον ουρανό το «Φεγγάρι του Ελαφιού»
- Axios: Το πρόσωπο που έπεισε τον Τραμπ να για τον τερματισμό των βομβαρδισμών στο Ορμούζ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.