Μενού
aris-basket
Άρης Μπάσκετ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Με την αναμέτρηση Άρης - Σλασκ Βρότσλαβ για τη 13η αγωνιστική του EuroCup ανοίγει η «ευρωπαϊκή» εβδομάδα για τις ελληνικές ομάδες. Οι «κίτρινοι» υποδέχονται στις 20:00 την πολωνική ομάδα στο Αλεξάνδρειο

«Είναι ένα παιχνίδι για τον θεσμό του BKT EuroCup αι αυτό τα λέει όλα για εμάς. Θέλουμε σε κάθε περίπτωση να είμαστε συνεπείς με τις εμφανίσεις μας και την προσπάθειά μας. Για τους περισσότερους η Σλασκ είναι μία ομάδα που απλά την έχουμε κερδίσει εκτός έδρας και είναι τελευταία στην βαθμολογία αυτήν τη στιγμήν έχοντας μόνο μία νίκη. Για εμάς όμως είναι μία ομάδα πάρα πολύ επικίνδυνη. 

Μέσα σε 15- 20 ημέρες έχει αφενός πάρει ένα διπλό μέσα στην Τουρκ Τέλεκομ, αφετέρου έχει φτάσει πάρα πολύ κοντά στη νίκη στην έδρα της Κλουζ, αλλά και με την Μπουντούσνοστ την τελευταία αγωνιστική. Οπότε, σε κάθε περίπτωση είναι ένα πάρα πολύ επικίνδυνο και απαιτητικό παιχνίδι στο οποίο πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συνεπείς και με διάρκεια στο αμυντικό μας κομμάτι, ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και να καταφέρουμε να πετύχουμε μία ακόμα νίκη» ανέφερε ο τεχνικός του Άρη, Γιάννης Καστρίτης.

Η αναμέτρηση Άρης - Σλασκ Βρότσλαβ κάνει τζάμπολ στις 20:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports Prime αλλά και από το LIVE του Gazzetta.

Δείτε εδώ όλο το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA