Δύσκολη έξοδος για τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη για το ματς με τον Αστέρα Aktor για την 12η αγωνιστική της Super League. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:30, με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports Prime.
Ο ΠΑΟΚ που βρίσκεται στην 4 θέση με 20 βαθμούς, θέλει να φύγει με το διπλό από την Τρίπολη προκειμένου να εκμεταλλευτεί τις απώλειες που θα υπάρξουν από το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.
Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει και μεσοβδόμαδο αγώνα απέναντι στη Ρίγας για το Europa League, όμως το μυαλό βρίσκεται στο ματς της Τρίπολης.
Από την άλλη ο Αστέρας βρίσκεται στην 7η θέση με 16 βαθμούς.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Οι συλλήψεις των γιατρών για θανατηφόρο έκθεση, οι αντιφάσεις και τα νέα στοιχεία
- «Καλοκαίρι τέλος» από το Σάββατο: Έρχεται ραγδαία αλλαγή του καιρού με καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας
- Δάφνη: Έβαλαν απορρυπαντικό αντί για ξύδι στο φαγητό - Στο νοσοκομείο παιδιά και προσωπικό βρεφονηπιακού σταθμού
- Ο τιμοκατάλογος του ιατρείου στο Κολωνάκι: Πόσο κοστίζει η πλασμαφαίρεση
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.