Ο Εργκίν Άταμαν μιλώντας για την ελληνική ομάδα είπε ότι «κανείς προπονητής δεν μπορεί να σταματήσει τον Σλούκα ωστόσο θα προσπαθήσουν οι παίκτες μου. Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη τακτική για τον σταματήσω.
Ο Μήτογλου είναι εξαιρετικός παίκτης, κάποιες μέρες παίζει εξαιρετικά άλλες μέρες είναι λίγο πεσμένος στην απόδοσή του. Ελπίζω να μην βρεθεί στην καλή του ημέρα αλλά για εμένα ο Σλούκας είναι ο καλύτερος πόιντ γκαρντ της Ευρώπης».
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.