Μενού
Rugby League
Rugby League | Greek Rugby League Federation
  • Α-
  • Α+

Σ' ένα ατόπημα, αξιοποιώντας και παραποιώντας φωτογραφία από τον χθεσινό αγώνα της εθνικής ομάδας με την Ολλανδία, προχώρησε η Ελληνική Ομοσπονδία Ράγκμπι Λιγκ, όπως καταγγέλλει ο ψηφιακός δημιουργός, Βαγγέλης Στεφάνου.

Όπως ανέφερε ο ίδιος στην ανάρτησή του στο Facebook, η Ελληνική Ομοσπονδία Ράγκμπι Λιγκ πήρε τη φωτογραφία του και στη «συνέχεια έσβησε σημαία της Παλαιστίνης που κρατήθηκε από μια παίκτρια, σκεπαζοντας την με την ελληνική».

Μάλιστα, όπως σημείωσε, η Ομοσπονδία «απείλησε με κυρώσεις».

Η ανάρτηση Στεφάνου για την Ελληνική Ομοσπονδία Ράγκμπι

«Η απαράδεκτη Ελληνική Ομοσπονδία Ράγκμπι Λίγκ, Greek Rugby League Federation , παραποιωντας τη φωτογραφία μου από το χθεσινό ματς με την Ολλανδία, αλλα και μη σεβομενη όλους όσους βρέθηκαν εκεί να στηρίξουν την εθνική ομάδα και τις παίκτριες και χειροκροτησαν τις προσπάθειες τους, έσβησε τη σημαία της Παλαιστίνης που κρατήθηκε από μια παίκτρια, σκεπαζοντας την με την ελληνική και απειλώντας με κυρώσεις.

Για άλλη μια φορά, ακόμα και σε ενα τόσο νέο άθλημα και νέα Ομοσπονδία, που όλοι στηρίξαμε εξαρχής, εμφανίζονται μικροπολιτικες παθογένειες και απαράδεκτες συμπεριφορές απο άλλες δεκαετίες, δείγμα του γιατί ο αθλητισμός στη χώρα μας πάει κατα διαόλου και στηρίζεται μόνο στις προσπάθειες των παικτών που απλά προσπαθούν μόνοι τους.

Μακάρι να ανακαλεσουν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA