Ο ΟΦΗ συνεχίζει την ανοδική του πορεία με τον Χρήστο Κόντη στον πάγκο, αφού πέρασε και από το Περιστέρι με σπουδαία νίκη με 2-1 κόντρα στον Ατρόμητο. Πρωταγωνιστής του τεράστιου διπλού που φέρνει τους Κρητικούς στα playoffs για τις θέσεις 5-8 ήταν ο Ταξιάρχης Φούντας.
Με τον Έλληνα τεχνικό στο νέο έτος ο ΟΦΗ έχει τρεις νίκες σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος και την πρόκριση επί της ΑΕΚ στο Κύπελλο. Ο Ατρόμητος, αντίθετα, μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα του κι έτσι έμεινε στο -4 από τον ΟΦΗ.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Καίτη Γαρμπή: «Πετσόκοψε» με τον πιο επικό τρόπο το viral φίλτρο του Instagram για τα '80s
- Ο διάλογος που δεν περιμέναμε ποτέ: Η Τούνη απαντά στον Μητσοτάκη με... σκόρδα και AI
- Η τελευταία συνέντευξη του Γιώργου Μαζωνάκη: Ο εγκλεισμός στο Δρομοκαΐτειο και η σχέση με την οικογένεια
- «Ροντέο» με Κυρανάκη - Παπακωστοπούλου: «Δεν θα μιλήσω για τον μισθό μου - Προσβάλλετε γυναίκα»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.