Ατύχημα για τον τενίστα Νόβακ Τζόκοβιτς μετά τη νίκη του στο Ιταλικό Open. Οπαδός τον χτύπησε, κατά λάθος, με ένα μπουκάλι στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τον.
Βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τον παγκόσμιο νούμερο ένα να πέφτει στο έδαφος, αφότου χτυπήθηκε από το αντικείμενο που έπεσε από τις κερκίδες.
Οι διοργανωτές του τουρνουά δήλωσαν επρόκειτο για ένα «μεταλλικό μπουκάλι».
Ο 24 φορές πρωταθλητής Grand Slam έμεινε στο έδαφος για λίγη ώρα, προτού οι υπεύθυνοι ασφαλείας τον βοηθήσουν να βγει από την αρένα της Ρώμης.
«Δεν αντιμετωπίζεται ως εσκεμμένη πράξη, αλλά ως ατύχημα» ανέφεραν οι διοργανωτές του τουρνουά σε ανακοίνωση που μετέδωσε η PA.
«Ένα αγόρι φώναζε για να πάρει ένα αυτόγραφο και το μπουκάλι έπεσε από την τσάντα του. Ο Νόβακ υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και έχει ήδη φύγει για να επιστρέψει στο ξενοδοχείο του. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία» ξεκαθαρίστηκε.
- Τα κενά ασφαλείας που έθεσαν τον Τραμπ ξανά σε κίνδυνο - Έντονες επικρίσεις για την ομάδα του
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μαρίλια Μητρούση: «Η σύντροφος του πατέρα μου τον βοήθησε μετά το ατύχημά του - Εγώ τον είχα λίγο εγκαταλελειμμένο»
- Κώστας Μακεδόνας: «Ό,τι τραγούδησα από τα 20 μου, το έζησα μετά»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.