Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να πυροδοτήσει τη «βόμβα» της μεταγραφής του Γιόνας Βαλαντσιούνας από την άλλη άκρη του Ατλαντικού με την αποδέσμευσή του από τους Ντένβερ Νάγκετς να απομένει (που μπορεί να γίνει από την Κυριακή 6 Ιουλίου) να απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής (04/07) αφίχθη στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό των «πράσινων».
Διαβάστε περισσότερα στο www.gazzetta.gr
- Νέα τροπή στην υπόθεση με το Ευαγγέλιο και τον Τσαγκαράκη: Σε σοκ οι συγγενείς - «Θα πάθω εγκεφαλικό»
- Αυτό είναι το μεγαλύτερο ταξίδι με λεωφορείο: Πόσο κοστίζει - Γιατί θεωρείται εξαντλητικό «του θανάτου»
- Ποια πόλη απελευθερώθηκε πρώτη με το ξέσπασμα της Επανάστασης το 1821;
- «Ένας για όλους»: Βρέθηκε τελικά ο πραγματικός Ντ' Αρτανιάν κάτω από το πάτωμα ολλανδικής εκκλησίας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.