Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται απόψε (13/05) στη «Roig Arena» απέναντι στη Βαλένθια για το Game 5 των play off της Euroleague με τζάμπολ στις 22:00 και τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 4.
Η ομάδα του Εργκίν Άταμαν δεν κατάφερε να πετύχει την μία νίκη που χρειαζόταν στο ΟΑΚΑ ώστε να πάρει την πρόκριση για το Final Four της Αθήνας μετά το 0-2 που έκανε στη Βαλένθια και πλέον τα παίζει όλα για όλα στην έδρα της αντιπάλου του.
Η ισπανική ομάδα επιβλήθηκε των «πρασίνων» και στα δύο ματς στο Telekom Center με σκορ 87-91 και 86-89.
Υπενθυμίζεται ότι ο «επτάστερος» πήρε τα δύο πρώτα μας με σκορ 67-68 και 105-107.
- Πέθανε ο Δημήτρης Κόκοτας σε ηλικία 57 ετών
- Το ξέσπασμα του Νίκου Στραβελάκη για τον Αντώνη Πανούτσο: «Ντρέπομαι για αυτά που διαβάζω»
- Η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός: Η Ορνέλα Μούτι στα 71 της φορά το κόκκινο κραγιόν και είναι πιο όμορφη από ποτέ
- Το χωριό «καταφύγιο» για τον καύσωνα που έχει 6 βαθμούς κάτω από την υπόλοιπη Ελλάδα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.