Με το δεξί ξεκίνησε το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος νίκησε τον Βόλο στην πρεμιέρα της Super League.
Οι φιλοξενούμενοι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 2-0 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με τον Ροντινέι να βάζει το πρώτο γκολ της φετινής σεζόν στο 13ο λεπτό του αγώνα, ενώ στο 73' ήρθε και το 0-2.
Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, σε μία φάση που βγήκε από το κέντρο ο Ζέλσον έβγαλε εξαιρετικά στον Μασούρα που σούταρε με τη μία για το γκολ και ενώ η μπάλα βρήκε και στον Κορρέα.
- Το «ημερολόγιο εισβολής» του λαγοκέφαλου στην Ελλάδα: Χάρτης με τις περιοχές όπου εντοπίζεται
- Πόδια παρουσιαστριών και «μήπως έχουμε ίδιο γκόμενο»: Βρήκαμε τις 8 πιο περίεργες ομάδες του Facebook
- Ειρήνη Μουρτζούκου: «Απολάμβανε να σκοτώνει» - Κόλαφος η εισαγγελική πρόταση για τους τρεις φόνους παιδιών
- Η «καταραμένη» λίμνη Λάνιερ που καταπίνει ανθρώπους χτύπησε ξανά: Μυστηριώδης θάνατος 21χρονου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.