Μενού
mat panthessaliko.jpg
ΜΑΤ στο Πανθεσσαλικό. | EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Ανακοίνωση για όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του επεισοδιακού αγώνα ανάμεσα στον Βόλο και τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, εξέδωσε η ΕΛΑΣ.

«Στο 90ό λεπτό του αγώνα, άτομα, που βρίσκονταν στις κερκίδες του γηπέδου, προσπάθησαν να εισέλθουν εντός του γηπέδου», τόνισε αρχικά η αστυνομία.

«Oι άμεσες ενέργειες των αστυνομικών, που εκτελούσαν μέτρα τάξης, με την χρήση των ενδεδειγμένων μεθόδων, απέτρεψαν την είσοδό τους», υποστήριξε στη συνέχεια η ΕΛΑΣ.

«Αργότερα, μεγαλύτερη ομάδα ατόμων, έξω από το γήπεδο, κινήθηκε απειλητικά κατά αστυνομικών, εκσφενδονίζοντας αντικείμενα (πέτρες και φωτοβολίδες ευθείας βολής), με αποτέλεσμα να απειληθεί η σωματική ακεραιότητα των οργάνων της τάξης και να προκληθούν ζημιές σε υπηρεσιακό λεωφορείο της ΕΛΑΣ», υπογράμμισε η Ελληνική Αστυνομία.

Βόλος - Ολυμπιακός: 16 προσαγωγές

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, αστυνομικοί, χρησιμοποιώντας τα απαραίτητα μέσα, περιλαμβανομένης της περιορισμένης χρήσης χημικών στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου, τους απώθησαν, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από το σημείο και να μην επεκταθεί η ένταση, ενώ πραγματοποιήθηκαν 16 προσαγωγές.

Στη διάρκεια των ελέγχων πριν την έναρξη του αγώνα συνελήφθησαν 6 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και βεγγαλικών, καθώς και για κατοχή ναρκωτικών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA