Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει κρύψει ότι είναι οπαδός του Ολυμπιακού και μάλιστα όταν του δίνεται η ευκαιρία παρακολουθεί στο γήπεδο τους αγώνες τους ποδοσφαιρικού τμήματος.
Ο πολυνίκης προπονητής της ομάδας μπάσκετ των ερυθρόλευκων δεν θα μπορούσε να λείπει από το ιστορικό «ραντεβού» της 29ης Μαΐου στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παρακολούθησε από την εξέδρα τον τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα και αποθεώθηκε από τους οπαδούς της ομάδας.
Σήμερα, λίγες ημέρες μετά τον ευρωπαϊκό θρίαμβο, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανάρτησε στο Instagram ένα εκπληκτικό βίντεο με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στις εξέδρες λίγα δευτερόλεπτα πριν, αλλά και μετά το χρυσό, όπως αποδείχθηκε, γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στην παράταση.
Μπαρτζώκας: Έκρηξη χαράς στο γκολ
Ο κόουτς των Πειραιωτών έζησε με αγωνία την αναμέτρηση και πανηγύρισε με την ψυχή του το ιστορικό γκολ του Μαροκινού.
Μαζί με τον ερυθρόλευκο προπονητή, από την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού ήταν στις εξέδρες οι Κώστας Παπανικολάου, Χρήστος Μπαφές και Νίκος Λεπενιώτης, που έγιναν έναν με τον κόσμο της ομάδας, όπως τονίζει χαρακτηριστικά η ΠΑΕ στην ανάρτησή της.
- Η Αργεντινή ξεπουλά τους παγετώνες της για εξορύξεις: Οικολογική «ταφόπλακα» της κυβέρνησης Μιλέι
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Χωρίς αποτέλεσμα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν - Ούτε βήμα πίσω η Τεχεράνη για τα πυρηνικά
- Νέος Κόσμος: Ανάσταση με ελέγχους από τα ΜΑΤ για μολότοφ και βεγγαλικά - Τρεις συλλήψεις
- Αποκλειστικό: Το νέο dance κομμάτι της Άννας Βίσση λέγεται Αιγαίο και κυκλοφορεί μετά το Πάσχα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.