Μενού
olympiacos europa.jpg
EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Την Φερεντσβάρος θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στα play offs του Conference League, στη φάση των 32 δηλαδή με φόντο το πολυπόθητο εισιτήριο για τους 16 του θεσμού.

Όπως προέκυψε το μεσημέρι της Δευτέρας, δια χειρός Τραϊανού Δέλλα μάλιστα, που συμμετείχε στη διαδικασία, μετά την κλήρωση στα κεντρικά γραφεία της UEFA, στη Νιόν της Ελβετίας, οι Πειραιώτες θα υποδεχθούν την ιστορική ουγγρική ομάδα στις 15 Φεβρουαρίου.

Η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου στη «Γκρουπάμα Αρένα» της Βουδαπέστης. Να σημειωθεί ο φετινός τελικός του Conference League θα διεξαχθεί επί ελληνικού εδάφους, στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Προπονητής της Φερεντσβάρος είναι ο Σέρβος Ντέγιαν Στάνκοβιτς, που διέπρεψε ως ποδοσφαιριστής στα γήπεδα της Ιταλίας με τη φανέλα της Ίντερ. Ως ακριβότερης παίκτης του ουγγρικού συλλόγου, θεωρείται, σύμφωνα με το transfermarkt, ο αριστερός μπακ χαφ από τον Ισημερινό, Κριστιάν Ραμίρεζ, με αξία κοντά στα 5 εκατ. ευρώ.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA