Το δεύτερο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι πήρε η Ελλάδα, μετά την τρομερή κούρσα του Απόστολου Χρήστου στα 200 μέτρα ύπτιο.
Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης πήρε το ασημένιο μετάλλιο, τερματίζοντας δεύτερος και ήταν φανερά συγκινημένος με τη μεγάλη επιτυχία του.
Ο Απόστολος Χρήστος κατά τη διάρκεια της απονομής, φίλησε το ασημένιο μετάλλιο και δάκρυσε ανεβαίνοντας στο 2ο σκαλί του βάθρου.
- Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ: Αυτός είναι ο 89χρονος «πιστολέρο» - Τι ρούχα φορά σύμφωνα με μαρτυρίες
- Ελπίδα Μαζαράκη: Πέθανε η γνωστή ηθοποιός - Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.