Παρελθόν αποτελεί από τον Παναθηναϊκό ο Εργκίν Αταμάν όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, όπως γράφει και το gazzetta.
Είχε προηγηθεί ενημέρωση πως θα δρομολογηθούν άμεσα εξελίξεις στο θέμα του προπονητή, καθώς αναμενόταν η συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Εργκίν Αταμάν για την «επόμενη μέρα».
Η απόφαση πάρθηκε τελικά, και ο Τούρκος προπονητής παίρνει επίσημα διαζύγιο από την ομάδα, με την πράσινη ΚΑΕ να τον αποχαιρετά μέσω ενός video.
«Ευχαριστούμε Εργκίν», γράφει λακωνικά η λεζάντα της ΚΑΕ, συνοδευόμενη από ένα βίντεο το οποίο ανατρέχει σε ιστορικές στιγμές της θητείας του στο μπασκετικό σύμπαν του «Τριφυλλιού».
- Αψυχολόγητη δήλωση Αφροδίτης Μάνου για Μαζωνάκη: «Ούτε που τον ήξερα αυτόν και τη δουλειά του»
- «Στάθηκα πάνω από το φέρετρό σου»: Συγκλονισμένη Αλεξάνδρα Παλαιολόγου - Η σχέση που την ένωνε με τον Μαζωνάκη
- «Νόμοι της Νυρεμβέργης» και σβάστικα: Όταν ο ρατσισμός έγινε νόμος και σύμβολο του κράτους
- Γιώργος Μαζωνάκης: Σάλος με τις απαράδεκτες αντιδράσεις κατά τη διάρκεια αφιέρωσης του Μάλαμα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.