Παγκόσμιο ρεκόρ στο ύψος γυναικών έκανε η Γιαροσλάβα Μάχουτσικ στο πλαίσιο του Diamond League του Παρισιού ξεπερνώντας τα 2,10μ.
Η Ουκρανή άλτρια, Γιαροσλάβα Μάχουτσικ, μετά από ένα αξέχαστο αγώνα κατάφερε να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ που κρατούσε εδώ και πάρα πολλά χρόνια η Στέφκα Κονσταντίνοβα.
Αφού ξεπέρασε τα 2,07μ, επίδοση που την έφερε στην τρίτη θέση όλων των εποχών, δεν θέλησε να χάσει την ευκαιρία που είχε μπροστά της.
Η Μάχουτσικ έβαλε τον πήχη στα 2,10 μ, ύψος που υπερέβη με την πρώτη κιόλας προσπάθεια, αφήνοντας στην ιστορία τα 2,09μ. που είχε σημειώσει η Βουλγάρα Στέφκα Κονσταντίνοβα στις 30 Αυγούστου του 1987!
- Ο Τραμπ έκανε τη νύχτα-μέρα: Η ανύπαρκτη ιστορία που παρουσίασε ως πραγματικό γεγονός
- Η νέα ημερομηνία των εκλογών, η εκτίμηση του Ανδρουλάκη και τα καλά νέα για το βουνό των Θεών
- Οι κοσμογονικές αλλαγές στον ΑΝΤ1 και η «Σιδηρία Κυρία» που βρίσκεται μια ανάσα μακριά
- Ένας κεντρικός χαρακτήρας της Οδύσσειας του Νόλαν δεν υπάρχει πουθενά στον Όμηρο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.