Ημέρα εκλογών σήμερα Τρίτη (30/06) για τη Stoiximan Superleague, αφού οι ομάδες θα εκλέξουν τον πρόεδρο του συνεταιρισμού για την ερχόμενη σεζόν. Οι ειδήσεις πάνω στο θέμα αυτό ξεκίνησαν από νωρίς, αφού ο Αχιλλέας Μπέος με ανάρτησή του γνωστοποίησε την απόσυρσή του από την κούρσα της προεδρίας.
Ο λόγος ήταν πως εκείνος είχε ξεκαθαρίσει πως θα παραμείνει υποψήφιος μονάχα αν είναι ο μοναδικός κι αυτό δεν συμβαίνει αυτή τη στιγμή, αφού και ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης έχει θέσει υποψηφιότητα για τη συγκεκριμένη θέση, την οποία κατείχε και την τελευταία διετία.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ξεκίνησε η πληρωμή 150 ευρώ για κάθε παιδί σε 1 εκατομμύριο δικαιούχους
- Μητσοτάκης: «Αναμένεται περαιτέρω πτώση στην τιμή της βενζίνης στην αντλία»
- «Έζησα από κοντά τον καύσωνα στις Βρυξέλλες και έμοιαζε με επεισόδιο Black Mirror»
- Λαγοκέφαλος επιτέθηκε σε τραγουδιστή στη Βάρκιζα: Η αντίδρασή του μετά το δάγκωμα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.