Ιδιαίτερα εκνευρισμένος με μία άμυνα, που δεν κατάφερε να βγάλει, εμφανίστηκε ο Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, κατά τη διάρκεια του αγώνα του διπλού μικτού του US Open όπου αγωνίστηκε στο πλάι της συντρόφου του, Πάουλα Μπαντόσα.
Ο Έλληνας τενίστας προσπάθησε να σπάσει τη ρακέτα του τρομάζοντας την Ισπανίδα τενίστρια.
Συγκεκριμένα, ο αγώνας εκείνη την ώρα στο μικτό διπλό του US Open βρισκκόταν στο tie break του πρώτου σετ. Εκεί οι αντίπαλοι των Τσιτσιπά – Μπαντόσα, σέρβιραν όντας μπροστά με 5-3. Μετά από σερβίς του Γκονζάλες, ο Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να βγάλει σωστή επιστροφή, γεγονός που τον εκνεύρισε.
Ο Τσιτσιπάς ξέσπασε στη ρακέτα του την οποία με δύναμη πέταξε στο έδαφος. Το γεγονός αυτό τρόμαξε την Πάουλα Μπαντόσα, όπως γίνεται ξεκάθαρο και στο βίντεο που ακολουθεί.
Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, Τσιτσιπάς – Μπαντόσα έχασαν από το δίδυμο Γκονζάλες - Όλμο με 2-0 σετ (7-6, 6-4).
Διαβάστε επίσης
Οι Έλληνες που είπαν «ναι» στα πετροδόλαρα - Οι 13 ξεχασμένοι αγώνες του Τάκη Λεμονή
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.