Με συγκομιδή 30 βαθμών φεύγει από την Ελλάδα ο Οτ Τάνακ, νικητής του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Ο 37χρονος Εσθονός οδηγός της Hyundai Motorsport κέρδισε για πρώτη φορά στη χώρα μας και μπήκε δυνατά στην μάχη του τίτλου.
Μαζί του ανέβηκαν στο βάθρο οι Γάλλοι Σεμπαστιάν Οζιέ (Toyota) και Αντριάν Φουρμό (Hyundai). Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Έλφιν Έβανς (Toyota), τερμάτισε 4ος, ενώ ο πρωταθλητής του 2024 Τιερί Νεβίλ (Hyundai) στην 5η θέση, καθώς ταλαιπωρήθηκε όλο το τριήμερο από κλαταρίσματα ελαστικών και άλλα προβλήματα.
Νικητής στην κατηγορία WRC2 ήταν ο Όλιβερ Σόλμπεργκ (Toyora GR Yaris Rally2), γιος του θρύλου του WRC, Πέτερ Σόλμπεργκ.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.