Τη δεύτερη θέση στο επί κοντώ του Diamond League του Μονακό κατέλαβε ο Εμμανουήλ Καραλής, με άλμα στα 5,92μ.
Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο Καραλής χρειάστηκε από ένα άλμα στα 5,62μ., στα 5,82μ. και στα 5,92μ. και μαζί με τον Αρμάντ Ντουπλάντις και τον Αυστραλό, Κέρτις Μάρσαλ να είναι η τριάδα που συνέχισε στον αγώνα.
Ο Μάρσαλ επιχείρησε αποτυχημένα να περάσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τα 6,00μ., καταλαμβάνοντας την 3η θέση.
Οι Καραλής και Ντουπλάντις δεν δοκίμασαν στα 6.00μ., αλλά στα 6.05μ. Ο Ντουπλάντις το πέρασε με την πρώτη προσπάθεια, ο Καραλής απέτυχε στο 1ο άλμα να ισοφαρίσει το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ, αποφασίζοντας τα άλλα δύο άλματα να τα επιχειρήσει στα 6,10μ., χωρίς να τα καταφέρει, αν και στην τελευταία του προσπάθεια, έφθασε πολύ κοντά να πετύχει την 4η κορυφαία επίδοση όλων των εποχών.
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
- Γιατί και πώς ο Ιωαννίδης ανέτρεψε τον Παπαδόπουλο – Η «σκληρή» χούντα, η CIA και ο «Αττίλας»
- Τραμπ για Ιράν: «Δείτε τι θα συμβεί σήμερα σε αυτούς τους τρελούς αλήτες»
- Νεκρός 20χρονος στη Θεσσαλονίκη: Τον μαχαίρωσαν και πέθανε στο νοσοκομείο - Εξετάζεται οπαδικό κίνητρο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.