Η Ελένη Κλαούντια Πόλακ διεκδίκησε τη συμμετοχή της στον τελικό του άλματος επί κοντώ γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση εκεί όπου θα βρεθούν οι Κατερίνα Στεφανίδη και Αριάδνη Αδαμοπούλου.
Μετά το τέλος του αγώνα, η Ελληνίδα αθλήτρια μίλησε στο Gazzetta αποκαλύπτοντας πως τις τελευταίες ημέρες είχε μία μικρή... περιπέτεια, καθώς βρέθηκε ουσία από κρέας στα ούρα της.
Διαβάστε περισσότερα στο Gazzetta.gr.
- Δημοσκόπηση RealPolls: Τα ποσοστά των κομμάτων Τσίπρα, Καρυστιανού - Ποιοι καταγράφουν μεγάλες απώλειες
- «Στο τελευταίο κύμα σ' έχασα από δίπλα μου»: Το σπαρακτικό αντίο του Τραϊανού Δέλλα στη Γωγώ Μαστροκώστα
- Δημήτρης Φιλιππίδης για τον πατέρα του: «Ακόμη και σήμερα δεν τον αναγνωρίζω – Σκέφτηκα να τον παρατήσω»
- ΕΛΑΣ: Οι εκπρόσωποι Τύπου του νέου κόμματος του Αλέξη Τσίπρα - Αναλυτικά βιογραφικά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.