Η Ελίνα Τζένγκο κατάφερε με «λάσκα» να περάσει στον τελικό του ακοντισμού, με ρίψη στα 63 μέτρα και 22 εκατοστά, ενώ αργότερα δήλωσε πως στοχεύει το μετάλλιο, με «όπλο» της την καλή προετοιμασία.
Σε ερώτηση ανταποκρίτριας της ΕΡΤ αν βλέπει τον εαυτό της στα μετάλλια, απάντησε πως «Αν παραμείνω όπως ήμουν σήμερα, ναι, τον βλέπω. Είμαι πολύ καλά προετοιμασμένη και μας έχει βγει και στις προπονήσεις».
«Ήξερα ότι μπορούσα να βγάλω μία τέτοια επίδοση, και το κατάφερα. Παρέμεινα ψύχραιμη, συγκρατήθηκα και μπήκα έτσι όπως έπρεπε», είχε πει νωρίτερα για το μυστικό της επίδοσής της.
Τζένγκο: «Ο coach ξέρει ότι μπορώ να το κάνω»
Η ακοντίστρια είπε ακόμα πως «Είμαι πολύ χαρούμενη, τρισευτυχισμένη που την πρώτη μου Ολυμπιάδα θα βρίσκομαι στον τελικό. Αυτό που επικρατεί εδώ, άμα δεν είσαι αθλητής, και άμα δεν έχεις έρθει για να το ζήσεις, δεν μπορείς να το καταλάβεις».
«Σε αυτό το γήπεδο σε πιάνει ανατριχίλα, είναι προκριματικοί και είναι γεμάτο, δεν βλέπεις ούτε μία κενή θέση. Η ατμόσφαιρα είναι μαγική και σε βοηθά για ένα καλό αποτέλεσμα», είπε περιγράφοντας την ατμόσφαιρα της διοργάνωσης.
Για τη στήριξη που έλαβε από την οικογένειά της, που βρίσκονταν στις κερκίδες του σταδίου, η Ελίνα Τζένγκο είπε: «Μου έδωσαν πάρα πολλή δύναμη, είναι όλοι εδώ για να με στηρίξουν και χαίρομαι πάρα πολύ».
«Ο προπονητής μου πιστεύει πολύ σε εμένα, ξέρει ότι μπορώ να το κάνω, μαζί προσπαθούμε πάρα πολύ για αυτό το αποτέλεσμα», δήλωσε στο τέλος.
- Στέφανος Τραχανάς: «Η επιστήμη δεν με παρηγορεί απέναντι στο θάνατο»
- Duffy: Η τραγουδίστρια του Mercy εμφανίστηκε δημόσια 16 χρόνια μετά την απαγωγή και τον βιασμό της
- Λόπεζ: «Θα έκανα σεξ με οποιονδήποτε από τους ηθοποιούς της ταινίας True Romance»
- Σαντορίνη: Η «χρυσή» βιομηχανία των 2.000 γάμων και η ανατροπή με τους τουρίστες που εξαφανίστηκαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.