Μενού
Επεισόδιο σε αγώνα της Elite League
Επεισόδιο σε αγώνα της Elite League | Action24
  • Α-
  • Α+

Επεισόδιο σε αγώνα μπάσκετ μεταξύ του Παπάγου και του Πανερυθραϊκού σημειώθηκε σήμερα, Κυριακή (10/12), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Elite League, όταν παίκτης των φιλοξενουμένων χτύπησε με μπουνιά παίκτη των γηπεδούχων.

«Πρωταγωνιστές» του επεισοδίου στην Elite League, της δεύτερης κατηγορίας μπάσκετ, ήταν ο Τάσος Καλλανιώτης και ο Χρυσόστομος Σαρδαμάνης, με τον πρώτο να χτυπάει τον δεύτερο με μπουνιά.

Το περιστατικό έγινε 1 λεπτό και 25 δευτερόλεπτα’, πριν το τέλος του αγώνα, στο οποίο η ομάδα του Παπάγου νίκησε 80-74 τον Πανερυθραϊκό. Οι διαιτητές δεν αντιλήφθηκαν την κίνηση του Καλλανιώτη και μάλιστα χρέωσαν με τεχνική ποινή τους γηπεδούχους!

Elite League: Το βίντεο στο 1:35:07

Ζήτησε συγγνώμη ο Πανερυθραϊκός

«Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ είναι ένας σύλλογος, που πάντοτε με τη στάση του επιδιώκει να προβάλει τα αθλητικά ιδεώδη και ουδέποτε στο παρελθόν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα με τη συμπεριφορά στελεχών του στα ελληνικά παρκέ.

Για το λόγο αυτό, τονίζουμε πως η ενέργεια του αθλητή μας, Τάσου Καλλιανιώτη, στην αναμέτρηση με τον Παπάγου για τη 12η αγωνιστική της Elite League, είναι εκτός αθλητικού πλαισίου και απολύτως κατακριτέα.

Ο σύλλογός μας έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα για τον αθλητή του και ζητά συγγνώμη για αυτή την ενέργειά του και χωρίς να προβάλει καμία δικαιολογία»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA