H Εθνική Ελλάδος προετοιμάζεται ενόψει του Eurobasket 2025 και την Τετάρτη (06/08) μάλιστα, δίνει το πρώτο της φιλικό κόντρα στο Βέλγιο.
Στην προετοιμασία της «γαλανόλευκης» έχει ενσωματωθεί και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της Εθνικής, η οποία ανεβάζει ρυθμούς πλέον ενόψει του τζάμπολ της διοργάνωσης.
Στη δημοσιότητα δόθηκαν μάλιστα τα νέα power rankings της FIBA. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη είναι στην έκτη θέση, με τη Σερβία να είναι πρώτη και να ακολουθούν η Σερβία και η Γερμανία.
Την πεντάδα συμπληρώνουν η Τουρκία και η Λετονία.
Να σημειωθεί ότι η Εθνική , έπεσε δύο θέσεις από το τελευταίο power ranking.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.