Ο Εμμανουήλ Καραλής με 5.92μ - νέο ρεκόρ διοργάνωσης - κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου που διεξάγεται στον Βόλο, ενώ έκανε εξαιρετικά άλματα στα 6.11μ.
Ο Καραλής μπήκε στο 5.65μ, ύψος το οποίο πέρασε με άνεση και εξασφάλισε τη νίκη στον αγώνα.
Στη συνέχεια αφού είχε μείνει μόνος στον αγώνα ανέβασε τον πήχη στα 5.92μ, όπου έκανε δύο πολύ ψηλά, αλλά άκυρα άλματα όμως το πέρασε εντυπωσιακά με την τρίτη του προσπάθεια.
Ο Καραλής συνέχισε τον αγώνα του για τα 6.11μ, με σκοπό να κάνει νέο πανελλήνιο ρεκόρ (6.05μ) και να ανέβει στο Νο4 όλων των εποχών στο επί κοντώ των ανδρών.
Δεν τα κατάφερε στα δύο πρώτα άλματά του, στο τρίτο εξαιρετικό του άλμα στο κατέβασμα, το χέρι του ακούμπησε τον πήχη και έτσι το έριξε.
Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Γιάννης Ρίζος με 5.65μ και τρία άκυρα στα 5.72μ, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κέρδισε ο Ουκρανός Βλάντισλαβ Μάλικιν με 5.55μ.
- 2 αποδείξεις από το «Βρώμικο '89»: Πόσες δραχμές θέλαμε για ένα τραπέζι στις διακοπές και μπεργκεράκι;
- Ομπρέλες μόνο για μωρά και παππούδες: Μία παραλία στη Σαρδηνία το «ξεχείλωσε» με τους κανόνες
- Ο Τραμπ κομπάζει για την «μυστική αποστολή» για να μείνει ανοιχτό το Ορμούζ αλλά οι NYT τον προσγειώνουν
- Το πικρό και μοναχικό «φινάλε» της Σαπφώς Νοταρά – Ήταν νεκρή δύο ημέρες όταν την βρήκαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.