Μενού
AEK
100 χρόνια ΑΕΚ | eurokinissi
  • Α-
  • Α+

ΑΕΚ. Κωνσταντινούπολη. Προσφυγιά. Μια πορεία μέσα στον χρόνο. Μέσα στην Ιστορία. Η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινούπολης συμπληρώνει σήμερα 100 χρόνια ζωής. Μια ιστορία που ξεκίνησε από το Πέρα και έφτασε μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί που σήμερα στέκει ο ατσάλινος Δικέφαλος Αετός για να θυμίζει όλες αυτές τις μικρές ιστορίες μέσα στην Ιστορία.

«Τα κουρέλια τραγουδούν ακόμα» και αυτό που φωνάζουν είναι «μια ιστορία από την Πόλη». Εκείνη την ιστορία που πήραν οι πρόσφυγες, την έφεραν στη μάνα Ελλάδα, την έδωσαν στους νεότερους οι οποίοι τη μεγάλωσαν και τώρα εκείνοι με τη σειρά τους, μετά από 100 χρόνια, έχουν το καθήκον να τη δώσουν στις επόμενες γενιές για την μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο και, βέβαια, να την οδηγήσουν στο μέλλον.

Όλο αυτό το κιτρινόμαυρο ταξίδι οπτικοποιείται μπροστά στα μάτια σας μέσα από το συγκινητικό ντοκιμαντέρ του Gazzetta το οποίο είναι γεμάτο μνήμες, χαρές, πίκρες, αγάπη, πάθος, δάκρυα και περηφάνια.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο 93χρονος Κωνσταντινουπολίτης Δημήτρης Δροσιάδης, ο Ματίας Αλμέιδα και ο Γιώργος Κοσμάς «ξεδιπλώνουν» 100 χρόνια ιστορίας. 100 χρόνια κιτρινόμαυρης τρέλας.

Μια Ιστορία από την Πόλη, λοιπόν. Δείτε εδώ το ντοκιμαντέρ του Gazzetta για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA