Η διοίκηση της βουλγαρικής ομάδας Άρντα Κάρτζαλι ζήτησε συγγνώμη καθώς θρήνησε με ενός λεπτού σιγή, πριν από το χθεσινό αγώνα με τη Λέφσκι Σόφιας (1-1), τον θάνατο του πρώην παίκτης της Πέτκο Γκάντσεφ, ο οποίος εν τέλει αποδείχθηκε ότι βρίσκεται εν ζωή.
Οι παίκτες των δύο ομάδων παρατάχθηκαν κοντά στο κέντρο του γηπέδου, με σκυμμένα κεφάλια προς τιμήν του Γκάντσεφ πριν ξεκινήσει ο αγώνας για το πρωτάθλημα Βουλγαρίας.
Ωστόσο, πριν τελειώσει το παιχνίδι, η Άρντα ανακοίνωσε ότι έλαβε λανθασμένες πληροφορίες για τον θάνατο του Γκάντσεφ.
Η «τεράστια συγγνώμη»
«Η διοίκηση της PFC Άρντα θα ήθελε να εκφράσει μια τεράστια συγγνώμη στον πρώην παίκτη της Άρντα, Πέτκο Γκάντσεφ και στους συγγενείς του, αφού ο σύλλογος έλαβε λάθος πληροφορίες για τον θάνατό του», ανέφερε ο σύλλογος από τη Βουλγαρία.
«Ευχόμαστε στον Πέτκο Γκάντσεφ πολλά ακόμη χρόνια με υγεία και να απολαύσει την επιτυχία της Άρντα», σημειώθηκε στην ίδια τοποθέτηση.
Δείτε το τελετουργικό στην αρχή του αγώνα:
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.